Werken & leren

Erkend leerbedrijf

Locatie Zevenhuizen

Bij Dekker investeren we graag in onze mensen. Sterker nog: als werkgever leiden we ook graag mensen op. Als erkend leerbedrijf willen we een bijdrage leveren aan het opleiden van studenten en het creëren van werkervaringsplekken. Dit doen we door stages aan te bieden op het gebied van ICT of online marketing, maar natuurlijk ook in de fabriek. In samenwerking met het Hout- en Meubileringscollege (HMC) hebben we zelfs een leer-werkopleiding tot keukenmonteur opgezet. Benieuwd naar jouw mogelijkheden bij Dekker? Ontdek hieronder meer over onze diverse stage- en leer-werkplekken.

3 full service specialist (3)-1-1

BBL-opleiding keukenmonteur (2 jaar)

Werk jij graag met je handen? En lijkt het je interessant om je in 2 jaar te ontwikkelen tot keukenmonteur? Dan is de BBL-opleiding keukenmonteur aan het Hout- en Meubileringscollege (HMC) zeker iets voor jou.

Tijdens deze opleiding combineer je leren met meteen werken: je gaat één dag per week naar school en op de andere dagen werk je bij een bedrijf in de keukenbranche zoals Dekker. Tijdens de opleiding leer je hoe je keukenbladen plaatst en repareert. Ook leer je hoe je (veilig) werkt met verschillende machines, gereedschappen en materialen.

Lees meer over de opleiding
Caspar_Koster(01)_M1010_070_Caspar_Koster

Stage Open sollicitatie

Ben jij bezig met een een opleiding waar je helemaal op je plek zit en wil je graag werkervaring opdoen die daar op aansluit? Bij Dekker (locatie Zevenhuizen) is er bijna altijd plek voor een enthousiaste stagiair(e). Zowel voor MBO als HBO studenten hebben we vaak passende stageplaatsen op verschillende afdelingen zoals Service, ICT of product management.

Stuur gerust een open sollicitatie dan bekijken we samen met de betreffende afdeling of er op dat moment een plekje voor je is.

 

Open sollicitatie versturen
Dekker-Trend-Centre(01)_N0020_DTC 2023-sfeerbeeld-2

Stage (online) marketing (hbo)

Ben jij bezig met een hbo-opleiding in de richting van communicatie, marketing of iets vergelijkbaars? En heb je interesse in schrijven en (keuken)trends? Als stagiair (online) marketing bij Dekker leer je alle ins en outs over marketing en online media en denk je mee over campagnes.

Je gaat  aan de slag met de coördinatie en creatie van nieuwsbrieven en beheert onze social media-accounts (Facebook, Instagram, Pinterest en Twitter). Er is veel ruimte voor jouw ideeën en input. Je wordt goed begeleid, krijgt een mooie stagevergoeding én veel kansen om je te ontwikkelen en nieuwe werkervaring op te doen.

Lees meer over deze stage

Vragen?

Heb je vragen over werken bij Dekker? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.
Bevestiging Sollicitatie

E-mail

vacature@dznet.nl

Telefonische Kennismaking

Telefoon

0180 - 335 416