Werken bij Dekker

Ben jij op zoek naar een baan waarin je veel afwisseling hebt en kunt groeien? En lijkt het je interessant om voor een familiebedrijf te werken dat de focus legt op duurzaamheid en innovatie? Dan is Dekker misschien wel de werkgever voor jou.

Wij zijn marktleider op het gebied van maatwerk keukenbladen. Op welke afdeling je ook werkt, je draagt altijd je steentje bij aan onze dagelijkse missie: klanten voorzien van een hoogwaardig keukenblad en  bijbehorende accessoires.  Hierbij krijg je ruimte om het op jouw manier te doen want de medewerkers maken het verschil. Er is dus veel mogelijk, voor jouw groei en die van Dekker. Met ruim 500 medewerkers en verschillende productielocaties in Nederland hebben we meer dan genoeg uitdagingen die jou kunnen passen. Bijvoorbeeld als Servicemonteur, magazijnmedewerker, machineoperator of logistiek specialist. Of bij ons op kantoor in de binnendienst, marketing & communicatie of P&O. 

Dekker-Trend-Centre(01)_N0020_DTC 2023-sfeerbeeld-4

Gewoon doen: Dekker leidt je op

Het mooiste is: om te kunnen werken bij Dekker is ervaring lang niet altijd nodig. Als je gemotiveerd bent en bereid bent om te leren gaan we graag met je in gesprek om je mogelijkheden te ontdekken. Zo kunnen we bijvoorbeeld ervoor zorgen dat je een opleiding kunt volgen, of in de eerste paar maanden goede begeleiding krijgt op de werkvloer zodat je al werkende het vak leert. We zeggen altijd maar zo: wie wil werken, kan bij Dekker werken. 

foto op pagina 1 - geblurd
Dit kunnen we je bieden

Onze arbeidsvoorwaarden

verlofdagen aangevuld met ADV dagen

Verlofdagen en ADV dagen

Voor plezier naast het werk is er ook genoeg tijd

Eerlijk salaris dat past bij wat je kunt

Eerlijk salaris

Dat aansluit op jouw kunnen

Pensioenvoorziening

Pensioenregeling

Geld voor later, ook belangrijk

Studiekostenregeling

Studiekostenregeling

Investeren in de groei van jezelf en van het bedrijf

CAO interieurbouw en meubelindustrie

CAO Interieurbouw en Meubelindustrie

Vallen onder een goede CAO

Iconen werken bij_Reiskostenvergoeding

Reiskostenvergoeding

Of thuiswerkvergoeding indien het werk het toelaat

Dekker in beeld

Dekker is al jarenlang toonaangevend in de Nederlandse woonmarkt. Als familiebedrijf zijn we gespecialiseerd in het bewerken van hoogwaardige materialen tot maatwerkbladen voor de keuken en badkamer. Ontdek in de video meer over het bedrijf Dekker Zevenhuizen.

Medewerker binnendienst

Medewerker verkoop binnendienst

“Omdat ik geen ervaring had met werken in een binnendienstfunctie mocht ik eerst een middagje meelopen om te kijken of ik het leuk vond. Dat is echt typisch Dekker – ze denken aan wat jij nodig hebt.”
Niek-service-koppelverbinding(01)_M1010_070_Niek-service-koppelverbinding

Service monteur buitendienst

“Ik rijd dagelijks in mijn Dekker-bus door heel Nederland om keukenbladen te repareren en kokend water kranen te installeren. Van miljoenenvilla’s tot kleine stadsflatjes, ik kom overal.”

Vragen?

Heb je vragen over werken bij Dekker? Neem dan contact met ons op.

Bevestiging Sollicitatie

E-mail

vacature@dznet.nl

Telefonische Kennismaking

Telefoon

0180 - 335 416