Over ons

Je bent je er waarschijnlijk niet van bewust, maar de kans is groot dat het keukenblad in jouw keuken van Dekker is. Want met zes productielocaties in Nederland, een fabriek in Zweden, een showroom in Duitsland, een groothandel in België, meer dan 500 medewerkers en een wekelijkse productie van 7.000 keukenbladen in verschillende materialen zijn we marktleider op het gebied van maatwerkbladen. Al onze activiteiten coördineren we vanuit Zevenhuizen, vlak boven Rotterdam. Naast onze keukenbladen zijn we ook al jaren actief op het gebied van keuken- en badkameraccessoires. Voor de keuken kun je denken aan verlichting en spoelbakken en voor sanitair aan maatwerkwastafels en kranen.

“Mijn eerste ontmoeting met Dekker was prettig en ontspannen. Ik voelde meteen: dit is een familiebedrijf.”
Een meewerkend voorman, werkzaam bij Logistiek

Werken bij een familiebedrijf

In 1930 is Dekker opgericht door Gijsbert Dekker. In bijna 100 jaar tijd zijn we enorm gegroeid, maar wel altijd het familiebedrijf gebleven dat de familie voor ogen had. Dit betekent dat we een open werkcultuur hebben waarin iedereen elkaar bij de voornaam kent, er korte lijnen zijn en ieders mening telt – of je nu directeur bent of op de fabrieksvloer staat. We luisteren naar onze mensen en hun feedback en gebruiken belangrijke signalen om onze bedrijfsvoering elke dag weer te verbeteren. Hoe we omgaan met onze mensen hebben we zelfs officieel vastgelegd in ons bindend familiestatuut. Hierin staat onder meer dat we zorg dragen voor onze mensen met eerlijke beloningen en ruimte voor groei en ontwikkeling.

Om te kunnen groeien is er een ruim studiebudget, krijg je studiemogelijkheden en natuurlijk een jaargesprek waarin je ontwikkeling uitgebreid wordt besproken. Daarnaast doet Dekker Zevenhuizen mee aan het programma ‘Schaven aan je toekomst’ van de branchevereniging CBM. Via dit programma kun je meer dan 400 gratis online cursussen volgen, waarmee je meer regie over je loopbaan en leven kunt nemen.

Foto pagina 2 - geblurd

Dekker sinds 1930 

1930-1

Gijsbert Dekker

Gijsbert Dekker start in 1930 in Zevenhuizen met de productie en verkoop van houten meubelen. Later komt hier de productie van keukenbladen bij.

1950-1

Arie Dekker

Zoon Arie Dekker neemt het bedrijf over. Onder zijn leiding groeit tussen 1950 en 1998 Dekker flink, met onder meer een nieuwe fabriek in 1986 en de aankoop van de locatie Zevenhuizen in 1994.

1998

Een nieuw management

In 1998 gaat Arie Dekker met pensioen. Vanaf dat moment is de dagelijkse leiding niet meer in handen van een Dekker. Om de waarden van het familiebedrijf te borgen, zit de familie nog wel in de raad van toezicht.

2013-1

Overname productielocaties

In de jaren erna groeit Dekker door en vinden er een aantal overnames plaats, zoals die van Erbi in 2013 en die van Topline in 2020 waarna ook een nieuwe productielocatie in Wijchen is toegevoegd.

2020-1

Dekker Trend Centre ook in Duitsland

Na de succesvolle opening van het Trend Centre in Zevenhuizen in 2018 komt daar in 2022 een Trend Centre in Löhne, Duitsland, bij.

Dit kunnen we je bieden

Onze arbeidsvoorwaarden

verlofdagen aangevuld met ADV dagen

Verlofdagen en ADV dagen

Voor plezier naast het werk is er ook genoeg tijd

Eerlijk salaris dat past bij wat je kunt

Eerlijk salaris

Dat aansluit op jouw kunnen

Pensioenvoorziening

Pensioenregeling

Geld voor later, ook belangrijk

Studiekostenregeling

Studiekostenregeling

Investeren in de groei van jezelf en van het bedrijf

CAO interieurbouw en meubelindustrie

CAO Interieurbouw en Meubelindustrie

Vallen onder een goede CAO

Iconen werken bij_Reiskostenvergoeding

Reiskostenvergoeding

Of thuiswerkvergoeding indien het werk het toelaat

"Dekker is een wereldbedrijf – goed voor de medewerkers én altijd bezig met de toekomst, met nieuwe technieken, ideeën en innovaties."
Een meewerkend voorman, werkzaam bij Productie in Alphen aan den Rijn

Een werkgever met een sociaal karakter

Goed werkgeverschap is volgens ons cruciaal voor de continuïteit van ons bedrijf. Het vraagt om delen met en investeren in mensen. Door bijvoorbeeld goede arbeidsomstandigheden te bieden, vooral als het gaat om de werkomgeving en voorzieningen, en medewerkers te laten meedelen in de resultaten van het bedrijf. Dit geldt voor iedere medewerker, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of afstand tot de arbeidsmarkt; bij Dekker streven we naar een personeelsverdeling die een afspiegeling is van de samenleving. Een werkgever zijn met een sociaal karakter betekent voor ons ook werkzekerheid bieden. Onze ambitie is om al onze mensen een werkzaam leven lang passend werk te bieden. Als je het wilt, geven we je een perspectief voor de rest van je loopbaan. Zo blijf je van grote waarde voor ons én voor de arbeidsmarkt, wanneer je in de toekomst iets anders wil doen.

Cover MVO rapport Dekker Zevenhuizen

Ook duurzaam en innovatief

Bij Dekker nemen we de verantwoordelijkheid voor onze mensen, de maatschappij en het milieu. We richten ons op de behoeftes van nu én morgen, met oog voor toekomstige generaties. Een voorbeeld hiervan is dat we onze locatie in Zevenhuizen verwarmen met resthout. En we zijn altijd op zoek naar duurzame oplossingen en innovaties. Zo ontwikkelden we het Greengridz-keukenblad waarmee we 60% minder CO2 uitstoten in vergelijking met een regulier keukenblad van multiplex. Ook ontwikkelen we duurzame alternatieven voor stenenbladen. Dit past bij onze instelling van gewoon doen en bij onze doelstelling continuïteit door duurzaamheid.

Heb jij het gevoel dat onze familiewaarden en onze duurzame, innovatieve en sociaal-maatschappelijke focus passen bij jou? Bekijk dan snel onze vacatures en solliciteer direct!

Magazijn(10)_M1000_073_Magazijn medewerker liggend-1

Vragen?

Heb je vragen over werken bij Dekker? Neem dan contact met ons op.
Bevestiging Sollicitatie

E-mail

vacature@dznet.nl

Telefonische Kennismaking

Telefoon

0180 - 335 416