Over Dekker

Dekker is opgericht in 1930 en al jarenlang toonaangevend in de Nederlandse woonmarkt. Als familiebedrijf zijn we gespecialiseerd in het bewerken van hoogwaardige materialen tot maatwerkbladen voor de keuken en badkamer. Dat we dat doen met oog voor mens, milieu en maatschappij staat bij ons voorop, en de ontwikkeling van duurzame alternatieven staat dan ook boven aan onze prioriteitenlijst. Om onze klanten te helpen kiezen voor duurzame keukenbladen, hebben we alle duurzame materialen op een rij gezet.

Z1-811-METEOR-I(01)_V0020_102_Cosmolite-Meteor-Ice-Keukenblad-met-Selsiuz-kraan-spoelbak-Lanesto-Inox-1-1

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

2405_15-Groene draad labels_Tekengebied 5_Tekengebied 1 kopie 4-1Dekker Zevenhuizen is een echt familiebedrijf, en continuïteit is ons belangrijkste doel. Daarom is maatschappelijk verantwoord ondernemen voor ons een vanzelfsprekendheid. Daarbij gaat het om veel meer dan het milieu alleen. Het gaat om de hele context van ondernemen, dus menselijke, milieu- en economische facetten. Die loyaliteit naar de toekomst geldt voor de inrichting van het productieproces, net zo goed als voor de omgang met het personeel, de handelsketen en de directe omgeving.

Duidelijk. Duurzaam. Design.

Onze overtuiging is dat iedereen kan genieten van mooi design, gebruiksgemak en comfort, terwijl we tegelijkertijd aandacht hebben voor de wereld om ons heen. Dat vormt de groene draad die door onze bedrijfsfilosofie loopt. 

Z1.811-B.IGEA_01__V0020_102_Cosmolite-Beige-Igea-Keukenblad-met-Spoelbak-Lanesto-kraan-Sturdy-Black

MVO Management

Dekker onderschrijft de principes van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zoals beschreven in de ISO 26000 richtlijn. We maken gebruik van het MVO-Register om deze principes uit te werken en inzichtelijk te maken voor alle belanghebbenden. Onderdeel van ons MVO-managementsysteem is een MVO-impactanalyse en integratie van stakeholdersbelangen. Hieruit volgt een materialiteitsmatrix die laat zien welke MVO-onderwerpen relevant zijn voor ons bedrijf en onze stakeholders. Dit alles is terug te vinden in ons MVO jaarverslag. Om aan te tonen dat we niet aan ‘greenwashing’ doen laten we de resultaten beoordelen door Fira Sustainability. Al jaren behalen we daarbij de hoogste score van 5 sterren.

Z1-315-Europees Noten(01)_V0020_059_Solid Wood Europees Noten

Dit zijn onze belangrijkste MVO thema's

duurzame materialen

Duurzame materialen

goed werkgeverschap

Goed werkgeverschap

zorg voor het milieu

Zorg voor het milieu

co2 neutraal

CO₂ neutrale werkwijze

maatschappij en goede doelen

Maatschappij en goede doelen

beoordeling leveranciers

Maatschappelijk verantwoord inkopen

Groene-draad-verhalen

Dekker werkt stap voor stap aan een duurzame toekomst. Met onze groene-draad-verhalen, waarin collega’s vertellen hoe duurzaam ondernemen effect heeft de werkvloer, laten wij zien welke stappen wij zetten op het gebied van people, planet en prosperity.

Portret Niels Kölder_01_LR-1

Niels Kӧlder, product engineer


“Ik vind het heel bijzonder om te zien hoe groot de wilskracht is binnen Dekker om door te gaan op de weg richting duurzaamheid”

Lees het verhaal van Niels
Mark de Waard

Mark de Waard, inkoopmanager


“Als leveranciers beren op de weg zien, dan zeggen wij: gewoon doen. Vaak zie je ze dan toch in beweging komen omdat ze zich gesteund voelen bij het maken van duurzame keuzes.”

Lees het verhaal van Mark

MVO principes en certificaten

Bij Dekker hechten we veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid, daarom zijn we trots op onze MVO richtlijnen en certificaten. Ze dienen als bewijs van de kwaliteit van verschillende aspecten van ons MVO-beleid. We hebben de verschillende voor Dekker relevante richtlijnen en certificaten hieronder op een rijtje gezet.

Evora Ceramics Golding Selsiuz-Cone-Counter-3-in-1-Gun-Metal-met-een-Lanesto-spoelbak

Dekker in beeld

Dekker is opgericht in 1930 en al jarenlang toonaangevend in de Nederlandse woonmarkt. Als familiebedrijf zijn we gespecialiseerd in het bewerken van hoogwaardige materialen tot maatwerkbladen voor de keuken en badkamer. Ontdek in de video meer over het bedrijf Dekker Zevenhuizen.

Dekker sinds 1930 

1930-1

Gijsbert Dekker

Gijsbert Dekker start in 1930 in Zevenhuizen met de productie en verkoop van houten meubelen. Later komt hier de productie van keukenbladen bij.

1950-1

Arie Dekker

De zoon van Gijsbert, Arie Dekker, neemt het bedrijf over. Onder zijn leiding groeit tussen 1950 en 1998 Dekker flink, met onder meer een nieuwe fabriek in 1986 en de aankoop van de locatie Zevenhuizen in 1994.

1998

Nieuw management

In 1998 gaat Arie Dekker met pensioen. Vanaf dat moment is de dagelijkse leiding niet meer in handen van de Dekker. familie. Om de waarden van het familiebedrijf te borgen is STAK opgericht. In deze stichting heeft de familie Dekker zeggenschap en geeft sturing aan den familiewaarden.

2013-1

Overname productielocaties

In de jaren erna groeit Dekker door en vinden er een aantal overnames plaats, zoals Erbi in 2013 en Topline in 2020, gevolgd door een nieuwe productielocatie in Wijchen in 2022.

2020-1

Dekker Trend Centre ook in Duitsland

Na de succesvolle opening van het Trend Centre in Zevenhuizen in 2018 komt daar in 2022 een Trend Centre in Löhne, Duitsland, bij.

2023

Volop duurzame materialen

Na de succesvolle introductie van het duurzame Greengridz in 2012 introduceert Dekker in 2023 twee nieuwe circulaire keukenbladen: Cosmolite en Obsidiana.

Eigentijdse werk- en productiemethoden

Dekker is een internationaal opererende onderneming met fabrieken en voorraadmagazijnen die behoren tot de modernste en efficiëntste in Europa. Continue procesinnovatie en voortdurende bijscholing van vakbekwame medewerkers zorgen ervoor dat de klant kan vertrouwen op hoogwaardige en onderscheidende producten – die geleverd worden op de afgesproken tijd.
600x600-Vlaggen-Zevenhuizen_01__M1000_073_Vlaggen-Zevenhuizen_2_1

Dekker Zevenhuizen (NL)

 40.000 m2

Dekker-Erbi-Pand-Alphen(01)_N1000_Dekker-Erbi-gebouw-alphen-aan-den-rijn-1

Erbi - Alphen aan den Rijn (NL)

11.000 m2

Wijchen bedrijfspand 3

Topline - Wijchen (NL)

6.000 m2

s-heerenberg-1

Topline - 's-Heerenberg (NL)

6.000 m2

Greenmarking

Greenmarking - Deventer (NL)

5.000 m2

Sweden

Dekker Nordic - Töcksfors (SE)

5.000 m2

Dekker Trend Centre

Het Dekker Trend Centre (DTC) is een experience centre waar je de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van keukenbladen, Wave afzuigkappen, Steel fornuizen en badkamers kunt bekijken. Hier vindt je de meest recente keuken- en badkamertrends, een uitgebreid assortiment aan kleuren en materialen voor maatwerk, Selsiuz kokendwaterkranen en andere accessoires zoals bijvoorbeeld spoelbakken. Een bezoek aan het DTC helpt je ook bij het maken van een weloverwogen en duurzame keuze.

DTC Rock Nature

Daarom Dekker

Onze producten vind je in veel keukens en badkamers. Denk bijvoorbeeld aan op maat gemaakte keukenbladen en wastafels, maar ook aan andere producten zoals kranen, spoelbakken, verlichting en andere accessoires voor de keuken of badkamer. Dekker Zevenhuizen is een betrouwbare partner voor keuken- en sanitairspecialisten, die proactief inspeelt op ontwikkelingen en voorop loopt op het gebied van duurzaamheid. Lees de negen redenen om voor Dekker te kiezen. 

Z1.207-DE2395(04)-TDE2395 Athena_V0020_051_TopLaminate Athena Keukenblad - Wandplank - Selsiuz Copper_gecomprimeerd2-2

Directie en RVC

Bij Dekker Groep hechten we grote waarde aan het naleven van onze familiestatuten, aangezien deze de basis vormen voor een toekomstbestendige strategie en een duurzame toekomst. Maak kennis met onze directie en de leden van de Raad van Commissarissen, die zich inzetten voor het realiseren van onze visie en doelstellingen.

Leo DTC-1

Vragen?

Heb je vragen over Dekker? Neem dan gerust contact met ons op.
Bevestiging Sollicitatie

E-mail

info@dznet.nl

Telefonische Kennismaking

Telefoon

088 233 55 19