Daarom Dekker

Familiebedrijf sinds 1930

Dekker is een familiebedrijf en sinds 1930 gevestigd in Zevenhuizen. We zijn gespecialiseerd in het bewerken van hoogwaardige materialen tot maatwerkbladen voor het hele interieur. Je herkent de bladen aan de exclusieve kleuren en de strakke afwerking. Daarnaast bieden we een ruim assortiment van even innovatieve als betrouwbare keuken- en badkamerproducten.

Keukenbladen en wastafels op maat

Onze producten vind je in veel keukens en badkamers. Denk bijvoorbeeld aan op maat gemaakte keukenbladen en wastafels, maar ook aan andere producten zoals kranen, spoelbakken, verlichting en andere accessoires voor de keuken of badkamer.

Z1.207-DE2395(04)-TDE2395 Athena_V0020_051_TopLaminate Athena Keukenblad - Wandplank - Selsiuz Copper_gecomprimeerd2

Zakelijke markt

Dekker levert uitsluitend aan zakelijke afnemers, zoals keuken- en sanitairspeciaalzaken, bouwmarkten, architecten, projectafnemers en interieurbouwers.

Voor keuken- en sanitairspeciaalzaken is Dekker Zevenhuizen een betrouwbare partner, die inspeelt op ontwikkelingen, meedenkt en de prijs-kwaliteitverhouding nauwlettend in de gaten houdt. Met een totaalaanbod van producten, een uitstekende service en kennis en kunde over alle materialen. Benieuwd naar wat Dekker Zevenhuizen voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op via telefoon, e-mail of vul het contactformulier in.

Fred_meewerkend voorman
9 redenen om te kiezen voor producten van Dekker

Dit zijn de 9 redenen

Wat zijn de onderscheidende kenmerken van onze producten? Negen redenen om te kiezen voor een keuken of badkamer van Dekker Zevenhuizen.

1 geel

Innovatief en onderscheidend

Dekker scant voortdurend de markt. Wat zijn de ontwikkelingen? Wat worden de trends? Daar spelen we direct op in. Door voortdurend te innoveren ontwikkelen we duurzame materiaaloplossingen. bieden we producten die onderscheidend zijn en passen bij de huidige trends.

2 geel

Up-to-date

We delen graag de laatste ontwikkelingen en trends met keuken- en sanitairspeciaalzaken via onze magazines en digitale nieuwsbrieven, maar natuurlijk ook met jou. Op social media vind je altijd als eerste het laatste nieuws en onze inspirerende posts. Volg ons daarom op Facebook, Instagram, Pintrest en LinkedIn!

3 geel

Verantwoord en sociaal

Voor ons is maatschappelijk ondernemen een vanzelfsprekendheid. Dit betekent dat we bij alle bedrijfsbeslissingen streven naar een zorgvuldige balans tussen people, planet en prosperity, en transparant zijn over onze resultaten.

4 geel

Zekerheid door externe controles

Dekker heeft haar kwaliteitssysteem ingericht volgens de ISO-norm, zodat je de zekerheid hebt van een constante kwaliteit. Naast het ISO 9001-certificaat heeft Dekker ook het ISO 14001-milieucertificaat behaald en het FSC-certificaat voor verantwoorde houtproducten.

5 geel

Veel keus en goede informatie

Wat is voor jou het beste werkbladmateriaal? Wat zijn de eigenschappen van de kokend water kranen? We helpen je graag bij het maken van jouw keuze. Je vindt informatie over onze producten en het onderhoud bij onze dealers, op de website en het Dekker Trend Centre.

6 geel

Harmonie in de keuken

Dekker levert maatwerkbladen voor de keuken en badkamer, achterwanden, maar ook accessoires zoals kranen en verlichting. Deze producten zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen en altijd harmonieus op elkaar afgestemd, zodat je met Dekker de keuken en/of badkamer precies kunt inrichten zoals jij dat wilt.

Iconen werken bij_7 geel

State of the art

Dekker Zevenhuizen is een internationaal opererende onderneming met state of the art fabrieken op verschillende locaties die behoren tot de modernste en efficiëntste in Europa. We hebben dus alle kennis in huis en zijn flexibel genoeg om jouw ontwerp te realiseren.

Iconen werken bij_8 geel

Bestellen en monteren

Bestellen kan bij onze dealers, die alle mogelijkheden en beperkingen van de verschillende materialen kennen, zoals de maximale afmetingen, om onnodige fouten voor te komen. Natuurlijk bieden wij ook hulp bij het inmeten en de montage, met duidelijke handleidingen en onze inmeet- en montageservice.

Iconen werken bij_9 geel

Vind een dealer

Alle producten worden uitsluitend geleverd via de speciaalzaak. Alle dealers zijn door de consument in de dealerlocator terug te vinden. Zo zijn alle exclusieve merken en producten voor iedereen vindbaar.

Vragen?

Heb je vragen over werken bij Dekker? Neem dan contact met ons op.
Bevestiging Sollicitatie

E-mail

info@dznet.nl

Telefonische Kennismaking

Telefoon

0180 - 637 637