Dekker Trend Centre

Je bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze trend centre in Zevenhuizen (NL). We bieden volop inspiratie als het gaat om een nieuwe keuken of badkamer. Voor verkooppunten verwijzen je graag door naar een van onze partners of dealers.

Afspraak plannen 

Wij zijn maandag t/m donderdag van 9:00-17:00 uur en op vrijdag tot 16:00 uur op afspraak geopend. Een afspraak inplannen kan een aantal weken van te voren.
 
Afspraak maken
 
Afspraken kunnen alleen via deze online agenda gemaakt worden. Elke zondag komt een nieuwe week beschikbaar. Indien een datum niet actief is is er geen beschikbaarheid.
Voor vragen vul je het contactformulier in.

Bezoek het Dekker Trend Centre

Wij zijn tijdens kantoor uren, op afspraak, geopend voor het bekijken van onder andere keukenbladen, keukenkranen, Selsiuz kokenwaterkranen, badkamermeubels, Wave afzuigkappen Steel fornuizen. 
 

Keukenblad uitzoeken

Van de expressieve kleuren zijn grote platen aanwezig. Van alle andere kleuren zijn er monsters van 20x25 cm. Wil je zeker weten dat een specifieke (nieuwe) kleur er is of wil je een keukenblad op groot formaat bekijken? Bekijk dan eerst in het overzicht (klik hier) of de gewenste kleur aanwezig is.

Wave en Steel 

Wil je specifiek Wave of Steel bezoeken? Dan kun je direct een e-mail sturen:
 

Selsiuz kokendwaterkraan testen 

Ben je benieuwd hoe de Selsiuz kokendwaterkraan werkt? In het DTC kun je deze kraan bekijken en ook testen. Ontdek meer over de Selsiuz op www.selsiuz.com.

Selsiuz showroom-1-1

 

Inspiratie voor de badkamer 

Op de tweede verdieping vind je een aantal inspirerende badkamer presentaties en een overzicht van alle maatwerk wastafels, de badkamermeubels, kranen en wastafels.
 
Badkamer+trend+soft+stream+3
 
Vragen over het DTC

Voor vragen kun je het contactformulier invullen. Tijdens de openingstijden zijn wij ook telefonisch bereikbaar: 0180 637 637

 
Het Dekker Trend Centre is een experience centre van Dekker Zevenhuizen waar je volop inspiratie kunt vinden maar geen aankoop kunt doen.
 
Alleen op afspraak geopend: Dekker Trend Centre, Nijverheidscentrum 2 in Zevenhuizen.
 Dekker-Trend-Centre(03)_V0020_DTC 2022-Entree voorzijde-1