Dekker Trend Centre

Je bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze trend centre in Zevenhuizen (NL). We bieden volop inspiratie als het gaat om een nieuwe keuken of badkamer. Voor verkooppunten verwijzen je graag door naar een van onze partners of dealers.

Bezoek het Dekker Trend Centre

Wij zijn tijdens kantoor uren, op afspraak, geopend voor het bekijken van onder andere keukenbladen, keukenkranen, Selsiuz kokenwaterkranen, badkamermeubels, Wave afzuigkappen Steel fornuizen. 
 

Keukenblad uitzoeken

Van de expressieve kleuren zijn grote platen aanwezig. Van de andere kleuren zijn er monsters van 20x25 cm. Wil je zeker weten dat een specifieke kleur er is of wil je een keukenblad op groot formaat bekijken? Bekijk dan eerst in het overzicht (klik hier) of de gewenste kleur aanwezig is.

Wave en Steel 

Wil je specifiek Wave of Steel bezoeken? Dan kun je direct een e-mail sturen:
 

Selsiuz kokendwaterkraan testen 

Ben je benieuwd hoe de Selsiuz kokendwaterkraan werkt? In het DTC kun je deze kraan bekijken en ook testen. Ontdek meer over de Selsiuz op www.selsiuz.com.

Selsiuz showroom-1-1

 

Inspiratie voor de badkamer 

Op de tweede verdieping vind je een aantal inspirerende badkamer presentaties en een overzicht van alle maatwerk wastafels, de badkamermeubels, kranen en wastafels.
 
Badkamer+trend+soft+stream+3
 
Bezoek het DTC veilig 

We volgen de RIVM richtlijnen om het bezoek voor jou en onze medewerkers verantwoord te houden.

Voor vragen kunt u het contactformulier invullen. Tijdens kantoortijden zijn wij ook telefonisch bereikbaar: 088 233 5519

 
Het Dekker Trend Centre is een experience centre van Dekker Zevenhuizen waar je volop inspiratie kunt vinden maar geen aankoop kunt doen.
 DTC gebouw-1
Dekker Trend Centre, Nijverheidscentrum 2 in Zevenhuizen.