Dekker Trend Centre

Je bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze showroom in Zevenhuizen. We bieden volop inspiratie als het gaat om een nieuwe keuken of badkamer. Voor verkooppunten verwijzen je graag door naar een van onze partners of dealers.

Bezoek het DTC veilig 

We hebben de volgende spelregels, volgens de RIVM richtlijnen, opgesteld om het bezoek voor jou en onze medewerkers verantwoord te houden:

  • Houd de afgesproken tijd aan zoals gepland in de agenda
  • Ben je verhinderd? Zeg de afspraak af of stuur een mail naar dtc@dznet.nl
  • Maximaal 2 bezoekers per afspraak
  • Geen kinderen geen huisdieren
  • Bij gezondheidsklachten (verkouden, druk op de borst, benauwd) kun je niet langs komen.
  • Houd 1,5 meter afstand

Welkom in het Dekker Trend Centre

Het Dekker Trend Centre (DTC) is een splinternieuwe, 900 m2 tellende showroom waar je het hele jaar door de laatste ontwikkelingen op het gebied van keukens en badkamers kunt bekijken. Je vindt hier de nieuwste keuken en badkamer trends, alle kleuren en materialen voor maatwerk keukenbladen en wastafels, kokendwaterkranen en andere accessoires.
Ook Arpa, Wave, Steel Cucine en PITT cooking presenteren de laatste trends op het gebied van afzuigkappen, fornuizen en gaspitten.
 

Dekker-Trend-Centre(30)_N0020_DTC 2020_DTC Calacatta-hoek

 

Selsiuz kokendwaterkraan testen 

Ben je benieuwd hoe de Selsiuz kokendwaterkraan werkt? In het DTC kun je deze kraan bekijken en ook testen.

Dekker-Trend-Centre(12)_N0020_DTC-2020_display-kokendwaterkranen
  

Kleurmonster maatwerk ook in groot formaat

Van alle kleuren werkbladen hebben wij een kleurmonster in het Dekker Trend Centre. Van expressieve kleuren zijn ook grote platen te zien.
 
Indien je zeker wilt weten of een specifieke kleur in groot formaat te zien is kun je voor de zekerheid contact met ons opnemen.
 
Dekker Trend Centre monsterkasten
 

Inspiratie voor de badkamer 

Boven vind je een aantal inspirerende badkamer presentaties en een overzicht van alle maatwerk wastafels, de badkamermeubels, kranen en wastafels.
 
Dekker Trend Centre sanitair
 

Alleen op afspraak geopend

Het Dekker Trend Centre is alleen op afspraak te bezoeken. We zijn geopend op werkdagen tussen 9:00 en 16:30 uur. Via de agenda kun je een afspraak plannen. Voor vragen vul je het contactformulier in.
 
Het Dekker Trend Centre is een showroom van Dekker Zevenhuizen waar je volop inspiratie kunt vinden maar geen aankoop kunt doen.
 
Dekker Trend Centre, Nijverheidscentrum 2 in Zevenhuizen.